- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν θα είναι σε ακόμα μία ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο Σωτήρης Τσιόδρας- Από ποιους θα γίνει
Για ακόμη μία φορά χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας θα γίνει από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.
Στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 18:00, θα συμμετέχει και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.
H υπουργός Παιδείας αναμένεται να ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τις σχολικές μονάδες στις οποίες έχει εκδηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες κρούσμα κορωνοϊού. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποφασιστούν για τις περιπτώσεις αυτές ειδικά μέτρα με αναβολή τη έναρξης της σχολικής χρονιάς για ένα εύλογο διάστημα.
Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.