Έξι άτομα θετικά στον κορωνοϊό από γάμο στα Χανιά
Στενός συγγενής του ζευγαριού διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου
Γάμος στα Χανιά που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες φαίνεται πως αποτέλεσε την αιτία μετάδοσης του κορωνοϊού σε έξι άτομα.
Συναγερμό έχει προκαλέσει στον ΕΟΔΥ στα Χανιά ένας γάμος που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και αποτέλεσε εστία μετάδοσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας καλεσμένος, χωρίς να είναι γνωστό αν είχε εμφανίσει συμπτώματα του ιού, μετέδωσε την ασθένεια σε τουλάχιστον 6 ακόμη άτομα στην κοινωνική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ορεινό χωριό στην Τοπική Κοινότητα Στύλου του Δήμου Αποκορώνου.
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν φορείς από την τοπική κοινότητα, κανείς από το χωριό ή την γύρω περιοχή δεν έχει κολλήσει τον ιό, αφού τα εν λόγω κρούσματα είναι κάτοικοι Χανίων, ενώ στο τραπέζι του γάμου δεν βρίσκονταν περισσότερα από 70 άτομα.
Ανάμεσα σε αυτούς που κόλλησαν τον ιό ήταν και στενός συγγενής του ζευγαριού, ο οποίος διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού ενώ βρισκόταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων,η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση. Η κατάστασή του, ωστόσο, πλέον είναι σταθερή και όχι τόσο κρίσιμη, με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί και να νοσηλεύεται στην Μονάδα Αντιμετώπισης κορωνοϊού του νοσοκομείου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Αυξήσεις σε όλα τα οχήματα, εξαιρούνται οι μοτοσικλέτες
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.