- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Έρευνα της ΕΛΑΣ για ψηφιακές ομάδες κατά της μάσκας στα σχολεία
Έρευνα ξεκίνησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σελίδες στα social media όπου προτρέπονται οι γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους
Στο στόχαστρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας βρίσκονται ψηφιακές ομάδες κατά της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία
Έρευνα ξεκίνησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας για την ομάδα «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» και άλλες παρόμοιες σελίδες στα social media.
Η δικογραφία μετά την έρευνα θα σταλεί στις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει και θα φέρει προ των ευθυνών τους, τους διαχειριστές αυτών των σελίδων.
H έρευνα ξεκίνησε σε συνέχεια των εντολών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για παραπομπή στη Δικαιοσύνη αναφορών στο διαδίκτυο για «θεωρίες συνωμοσίας».
Σημειώνεται, πως από την Τετάρτη, 19 Αυγούστου, ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις γονέων μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου και με υποχρεωτική χρήση μάσκας για τα παιδιά.
H ομάδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» φιλοξενούσε περισσότερα από 14.000 μέλη. Σαν εικόνα έχει ένα παιδί με μάσκα, όπου αναγράφεται «I cant breathe».
«Καλησπέρα στην ομάδα. Έλεγα πως δεν θα στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο αν γίνει υποχρεωτική η μάσκα. Αλλά το ξανασκέφτηκα. Αυτό θέλουν. Θέλουν να έχουν όλα τα πειθαρχημένα παιδιά μαντρωμένα και τους γονείς τους φακελομένους, Όχι … δεν θα σας κάνω το χατήρι. θα στείλω το παιδί μου ΧΩΡΙΣ μάσκα στο σχολείο, και θα του τάξω μία σοκολάτα για κάθε μάσκα παιδιού που θα μου φέρνει στο σπίτι!!!!», γράφει ένας χρήστης.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλες οι ώρες και τα σημεία
Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου
Άνεμοι ως 5 μποφόρ στα πελάγη
Ο ιστορικός θεσμός που πραγματοποιείται από το 1991 - Η Καλντέρα φωτίστηκε από την αναπαράσταση της έκρηξης
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Τι πρέπει να προσέξετε
Η πρόγνωση του Meteo
Η πυροσβεστική συνεχίζει την κατάσβεση
H μητέρα του, Μάγδα Φύσσα, άφησε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο μνημείο
Οι σταθμοί Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας, Σιντριβάνι και Πανεπιστήμιο έκλεισαν προσωρινά με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
Μήνυμα 112 στους κατοίκους για να κλείσουν πόρτες και παράθυρα
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.