- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλακιωτάκης: Γιατί αποφασίστηκε η χρήση μάσκας στο κατάστρωμα
Ο υπουργός ανέφερε ακόμα και περιστατικά με πάρτι στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων
Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε αναλυτική αναφορά στους λόγους που αποφασίστηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα καταστρώματα των πλοίων
Tους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η χρήση προστατευτικής μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων ως μέτρο πρόληψης για τη διασπορά του κορωνοϊού εξήγησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ο κ. Πλακιωτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, οι επιβάτες των πλοίων να συνωστίζονται στους εξωτερικούς χώρους και το εσωτερικό να είναι σχεδόν άδειο, ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που διοργανώνονται πάρτι στα καταστρώματα κι ως εκ τούτου κρίθηκε επιβεβλημένο το μέτρο της χρήσης προστατευτικής μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους.
Ο κ. Πλακιωτάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη τήρησης των περιοριστικών μέτρων και την «ατομική ευθύνη».
Ερωτηθείς για τις αλλαγές στην πληρότητα των πλοίων και την κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση στο θέμα αυτό, απάντησε ότι η πολιτική του υπουργείου αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται μετά από τος εισηγήσεις των επιστημόνων.
Ο κ. Πλακιωτάκης μιλώντας στη συνέχεια για άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, τόνισε ότι ο ανασχηματισμός και οι διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα που αναμένονται, είναι αποκλειστική ευθύνη και προνόμιο του Πρωθυπουργού.
Σε ότι αφορά το «σχέδιο Πισσαρίδη», έκανε λόγο για ευκαιρία ανασυγκρότησης των οικονομικών της χώρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δημήτρης Καπούνης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΕΑΣ Νάξου για τα επόμενα χρόνια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Βρέθηκε ώρες μετά σε τουαλέτα του κτιρίου όπου είχε εγκλωβιστεί
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα - Τοπικές νεφώσεις και βροχές στα ορεινά τις θερμές ώρες
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.