- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοτανίδου: Μπορεί να χρειαστεί να φορούν μάσκα οι μαθητές
«Αναμενόμενο να αυξηθούν τα κρούσματα - Ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε»
Χρήση μάσκα θα πρέπει να κάνουν οι μαθητές των σχολείων το φθινόπωρο όπως σημείωσε η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.
Απαραίτητη θα είναι η χρήση μάσκας από τους μαθητές των σχολείων όταν αυτά ανοίξουν και πάλι το φθινόπωρο όπως σημείωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Αναστασία Κοτανίδου.
Συγκεκριμένα, η κ. Κοτανίδου εξέφρασε την άποψη πως όταν γίνει η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία το φθινόπωρο, ο κορωνοϊός θα αποτελεί ακόμα μείζον ζήτημα και πως προκειμένου τα παιδιά να προφυλαχθούν, θα πρέπει να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Για τα κρούσματα η κ. Κοτανίδου είπε ότι «ήταν αναμενόμενο να αυξηθούν. Ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε».
«Οι νοσηλευόμενοι αυξήθηκαν από τα εισαγόμενα κρούσματα, αλλά μπαίνουμε σε μια ελεγχόμενη κατάσταση», ανέφερε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.