- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Επίθεση με τσεκούρι: Στο χειρουργείο οι τρεις από τους τραυματίες
Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται η μία γυναίκα
Στο χειρουργείο οι τρεις από τους τραυματίες της επίθεσης με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης - Η τέταρτη συνάδελφός τους έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική.
Σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση και των τριών τραυματιών από την επίθεση με τσεκούρι που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης ο πρόεδρος του νοσοκομείου Στ Γκανάτσιος.
Οι δύο γυναίκες κι ένας άνδρας που δέχθηκαν τα χτυπήματα από το τσεκούρι του 45χρονου δράστη ο οποίος εισέβαλε πριν από τρεις ώρες στα γραφεία της εφορίας «βρίσκονται στο χειρουργείο, όπως είπε ο κ. Γκανάτσιος, και οι γιατροί κι όλο το νοσοκομείο κάνουν ότι είναι δυνατόν». Η τέταρτη συνάδελφός τους που προσπάθησε πανικόβλητη να ξεφύγει από τον δράστη, έπεσε στις σκάλες και σύμφωνα με τον πρόεδρο του νοσοκομείου «έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική». Στο πλάι το συγγενών βρίσκονται και ψυχολόγοι του νοσοκομείου.
«Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός και τι ηθελε ο δράστης» ανέφερε έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης. Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως προκειμένου να αποφασίσει για αποχή των εφοριακών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους αύριο Παρασκευή. «Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε θέσει το θέμα της προστασίας των εργαζομένων. Είναι καιρός η υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα πρωτίστως για την ασφάλειά μας» ανέφερε.
Αστυνομική πηγή που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με το τσεκούρι (κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης) αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του. Το 2017, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, είχε απασχολήσει τιος αρχές όταν προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε δύο παρκόμετρα.
Τηλεφωνική επικοινωνία Κικίλια για τους τραυματίες
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιο Γκανάτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών στη ΔΟΥ Κοζάνης.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.