Ελλαδα

Κέρκυρα: Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία

Υποδοχή με αψίδες νερού στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αψίδες νερού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για την πρώτη πτήση με τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία
Αψίδες νερού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για την πρώτη πτήση με τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία © corfutvnews.gr

Έφτασε στην Κέρκυρα η πρώτη πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία - Δείτε τις εικόνες με τις αψίδες νερού που σχηματίστηκαν στο αεροδρόμιο.

Τους πρώτους τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία υποδέχτηκε η Κέρκυρα, καθώς προσγειώθηκε η πρώτη πτήση στο αεροδρόμιο του νησιού.

Μετά την άρση της απαγόρευσης αεροπορικών δρομολογίων από τη Μεγάλη Βρετανία, η πρώτη πτήση με Βρετανούς τουρίστες έφτασε στην Κέρκυρα λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πρώτη πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία μετά την άρση απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας».

Η πτήση ήταν από το Μπέρμιγχαμ με περίπου 90 επιβάτες. Εντός της ημέρας δεν υπάρχει άλλη προγραμματισμένη πτήση με Βρετανούς τουρίστες. Αύριο, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, αναμένονται δύο προγραμματισμένες πτήσεις, από το Ιστ Μίντλαντς και το Μάντσεστερ αντίστοιχα.

Το corfutvnews.gr ανέφερε ότι μετά την προσγείωση της πτήσης, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σχημάτισαν αψίδα νερού μέσα από την οποία πέρασε το αεροσκάφος.

Έφτασαν οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες στην Κέρκυρα - Με πτήση της Jet2 από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες στην Κέρκυρα ελέγχονται δειγματοληπτικά με βάση τις ενδείξεις που προκύπτουν από το ειδικό barcode, το οποίο έλαβαν με τη συμπλήρωση της φόρμας PLF.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ