- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μετά τα προβλήματα λειτουργίας της πλατφόρμας, το υπουργείο Τουρισμού αναμένεται να δώσει παράταση για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».
Το υπουργείο Τουρισμού αναμένεται να δώσει παράταση στο πρόγραμμα Tourism4All (Τουρισμός για Όλους) μετά τις καθυστερήσεις τις οποίες εμφανίζει η πλατφόρμα στην καταχώρηση των στοιχείων όσων θέλουν να κάνουν αίτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης.
Την Τρίτη, δεύτερη ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας (για δηλώσεις όσων οι αριθμοί των ΑΦΜ τους έληγαν σε 0, 1 και 2), σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόσβαση στην πλατφόρμα γινόταν με δυσκολία, αφού σε κάποιο από τα στάδια της διαδικασίας η πλατφόρμα πετούσε έξω τον αιτούντα.
Τα προβλήματα σημειώνονταν μέχρι και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, οπότε μεγάλη μερίδα κόσμου που προσπάθησε να κάνει αίτηση δεν τα κατάφερε. Προβλήματα, βέβαια, υπήρχαν και στη διασταύρωση των στοιχείων, αφού δεν αναγνωρίζονταν τα ΑΜΚΑ των μελών της οικογένειας αιτούντων, με αποτέλεσμα πάλι να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η αίτηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.