- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων: Πού έπεσαν «καμπάνες»
Επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα 6.300 ευρώ.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΑΔ, «οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας.
Στους 163 ανήλθαν οι έλεγχοι ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με τους ελέγχους που πραγματοποίησαν μικτά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα 6.300 ευρώ.
Συγκεκριμένα, στην Αθήνα στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Ψυχικό, Γλυφάδα έγιναν 39 έλεγχοι και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 4.200 ευρώ.
Στην Θεσσαλονίκη (κέντρο και περιφέρεια) σε 78 ελέγχους επιβλήθηκαν πρόστιμα 2.100 ευρώ.
Η Πάτρα (κέντρο και περιφέρεια) αρίστευσε καθώς σε 46 καταστήματα που ελέγχθηκαν δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΑΔ, «οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.