- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ημαθία, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα
Ένας 34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Βέροιας.
Πώς έγινε το τροχαίο
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Κοζάνης, ανάμεσα στην Καστανιά και στην Ζωοδόχο Πηγή.
Ένας 34χρονος Βεροιώτης, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστό fast food της Βέροιας, βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος είχε σταματήσει με το όχημά του λίγα μέτρα μακριά από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία Βέροιας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια και την Κοζάνη, όπου επιχείρησαν για αρκετή ώρα για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Η σορός του 34χρονου βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου κατέληξε το όχημα έπειτα από διαδοχικές προσκρούσεις σε δέντρα και βράχους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.