- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Επίθεση με βιτριόλι: Ελπίδες στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
«Να δούμε αν υπάρχει ηθικός αυτουργός», τόνισε ο δικηγόρος της 34χρονης
Κάθε σενάριο που θέλει την αστυνομία να έχει καταλήξει σε λίστα υπόπτων για την επίθεση με βιτριόλι διέψευσε ο δικηγόρος της 34χρονης.
Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει εναποθέσει τις ελπίδες της η οικογένεια της 34χρονης που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην δράστιδα.
Μάλιστα, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας, διέψευσε τα όσα ακούγονται για λίστα υπόπτων τονίζοντας πως «αυτά που ακούω για ύποπτους, δεν τα γνωρίζω». Το ίδιο ισχύει και για τις φήμες που θέλουν την αστυνομία να δείχνει φωτογραφίες υπόπτων στην 34χρονη.
«Αυτό που πρέπει κάποια στιγμή να δούμε είναι αν υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, υπογράμμισε πως «δεν έχει αλλάξει κάτι και η κατάστασή της παραμένει σοβαρή. Από εκεί και πέρα, το 93% του προσώπου της έχει καεί, όπως και το 20% του σώματός της».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.