«Όχι» της κυβέρνησης σε πρόωρο άνοιγμα του τουρισμού
Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως δεν θα ανοίξει ο εσωτερικός τουρισμός μία εβδομάδα νωρίτερα ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.
Ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε, μιλώντας στο Open TV, ότι ο εσωτερικός τουρισμός δεν θα απελευθερωθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από την προαναγγελθείσα ημερομηνία που ανοίγουν τα πρώτα καταλύματα κaι, ως εκ τούτου, δεν θα ανοίξουν μια εβδομάδα νωρίτερα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
«Ο τουρισμός έχει ιδιαίτερο εργασιακό καθεστώς. Το βασικό ζητούμενο μέχρι το τέλος του μήνα είναι να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καφέ, εστιατορίων κτλ. να ανοίξουν. Είναι προς το συμφέρον τους» είπε ο κ. Πέτσας κι εξέφρασε την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι «δεν θα είναι χαμένη η χρονιά».
«Οχι, δεν θα το κάνουμε», ξεκαθάρισε αναφορικά με το ενδεχόμενο να παραδοθεί η χώρα στον εσωτερικό τουρισμό ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί η κυβέρνηση να διαταραχθεί ξαφνικά η κανονικότητα που διαφαίνεται να επανέρχεται, με τα μειωμένα κρούσματα του κορωνοϊού.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επόμενη μέρα για τις επιχειρήσεις, την ανεργία και τις μειώσεις μισθών, όπως και στην υπόθεση του Εβρου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο προβληματική σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα
Αναλυτικά ο καιρός της υπόλοιπης εβδομάδας
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
Παρεμβάσεις συντήρησης με ορίζοντα ολοκλήρωσης έξι μηνών
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι
Ένα επικίνδυνο διαδικτυακό «challenge» οδήγησε 9χρονο μαθητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, με τη μητέρα άλλου παιδιού να συλλαμβάνεται
«Ήταν προσβλητικό για εμάς» είπε σε άλλο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.