- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρή 29 χρονη μητέρα στο θάλαμο νοσοκομείου που ήταν το παδί της
Οι γιατροι ειδοποιήθηκαν από το έντονο κλάμα του παιδιού της
Μία 29χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή σε θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας - Συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.
Νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, εντοπίστηκε τα ξημερώματα, 29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε από άλλους συνοδούς ασθενών όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.
Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψή της. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης, "αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση", το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Τον θαύμασα άπειρες φορές επί σκηνής κι είχαμε ταυτιστεί στις ιδέες μας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Αναλυτικά τι θα ισχύει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ποιες κατηγορίες δεξιοτήτων είναι χρήσιμες για την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων
Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη
Κανένα ενδεχόμενο για νέα παράταση, αναφέρουν πηγές του υπουργείου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μερικές προσωπικές αναμνήσεις και μια πρόταση για το Γήπεδο Μπάσκετ του Αστέρα Εξαρχείων
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.