Αύξηση 40% στις πωλήσεις ποδηλάτων στην Ελλάδα κατά την καραντίνα
Τα δεδομένα δείχνουν πως οι Έλληνες προτιμούν να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Η αγορά ποδηλάτων ευνοήθηκε στην Ελλάδα κατά την καραντίνα - Στο 40% η αύξηση.
Αυξημένη κατά 40% ήταν η αγορά ποδηλάτων στην Ελλάδα κατά την περίοδο της καραντίνας όπως αποκάλυψε η Μαρία Μαγειρέλη-Μόλχο, εκπρόσωπος εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας ποδηλάτων στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μία επιλογή που έγινε για λόγους τόσο εκγύμνασης όσο και για αποφυγής των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς το διάστημα που διανύουμε τώρα με την άρση των μέτρων.
«Είναι γεγονός ότι η αγορά ήταν απροετοίμαστη γι' αυτή τη ζήτηση. Οι Ελληνες έκαναν μεγάλη μεταστροφή στο ποδήλατο για να αποφύγουν τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
»Αυτή η στροφή προς το ποδήλατο, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Μόλις χθες εξαγγέλθηκαν δυο σημαντικά μέτρα για τον κλάδο. Η δημιουργία, άμεσα, ποδηλατοδρόμων, έστω προσωρινά και η εξαγγελία της επιδότησης της ηλεκτροκίνηση».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.