- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Θεσσαλονικείς δεν απέφυγαν τις βόλτες στην παραλία τη Μεγάλη Παρασκευή παρά την απειλή του κορωνοϊού
Λίγες ώρες πριν αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τις μετακινήσεις του Πάσχα, οι Θεσσαλονικείς αψήφησαν τις προειδοποιήσεις και βγήκαν πάλι για βόλτα στην παραλιακή οδό. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, έχοντας φροντίσει πρώτα να στείλουν το sms για μετακίνηση που προβλέπει σωματική άσκηση, ξεχύθηκαν στη Νέα Παραλία και άρχισαν μαζικά να κάνουν βόλτες.
Το GRTimes κατέγραψε την εικόνα της Νέας Παραλίας λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, δηλαδή προτού μπει το καθιερωμένο λουκέτο που προβλέπεται στο πλαίσιο της απόφασης για απαγόρευση κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.
Η Νέα Παραλία παραμένει κλειστή για τους πολίτες από τις 31 Μαρτίου, οπότε και τοποθετήθηκαν σιδερένια κιγκλιδώματα από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής. Οι όποιες μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο τις καθημερινές, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.