- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τατσόπουλος κατά Σεραφείμ: «Δεν είσαστε ήρωες, είσαστε εγκληματίες»
Ηχηρή αποδοκιμασία για την απόφαση του μητροπολίτη Κυθήρων να τελέσει λειτουργία
Με ανάρτησή του στο facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεσπά κατά του μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος τέλεσε λειτουργία παρά τη σχετική απαγόρευση
Tην αποδοκιμασία του εξέφρασε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος για την απόφαση του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ να τελέσει την λειτουργία των Χαιρετισμών την Παρασκευή.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι εφεξής δεν θα αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία ούτε ως ήρωες ούτε ως ηλίθιοι. Θα αντιμετωπιστούν ως εγκληματίες».
Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:
«ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Οποιοδήποτε κοσμικό δυτικό κράτος που σέβεται τον εαυτό του θα εφάρμοζε τη νομοθεσία του στο ακέραιο: θα περνούσε τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ από το Αυτόφωρο. Εμείς όμως, που είμαστε-και-δεν-είμαστε κοσμικό κράτος, προτιμήσαμε ως συνήθως τη μεσοβέζικη λύση: να συλλάβουμε τον Μητροπολίτη, να τον κρατήσουμε για λίγες ώρες, να σχηματίσουμε εις βάρος του δικογραφία (η οποία μάλλον θα φτάσει στο δικαστήριο μετά τη... Δευτέρα Παρουσία) και να τον... προειδοποιήσουμε ότι την... άλλη φορά θα τον στείλουμε στο Αυτόφωρο. Πιστεύουμε ότι θα στείλουμε έτσι στους ρασοφόρους ένα ηχηρό μήνυμα; Κούνια που μας κούναγε. Προφανώς και καταφέραμε το ακριβώς ανάποδο. Εάν ρίξετε μια ματιά στους ιστότοπους των ακροδεξιών σαπρόφυτων, των θρησκοκάπηλων, των ηλιθίων και των χειριστών ηλιθίων (αυτοί είναι και οι χειρότεροι), θα διαπιστώσετε ότι πολλοί μητροπολίτες "γλυκάθηκαν" από την ανέξοδη και ανώδυνη... ηρωοποίηση του Σεραφείμ κι ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά του με το δικό τους... αντάρτικο. Άρχισαν πάλι να υλακτούν για... διωγμό της Ορθοδοξίας, ενώ πολύ καλά γνωρίζουν ότι οποιοσδήποτε άλλος ιερωμένος οποιουδήποτε άλλου θρησκευτικού δόγματος δεν θα αντιμετωπιζόταν όπως ο Σεραφείμ· θα κατέληγε στο Αυτόφωρο πριν καλά-καλά το πάρει είδηση. Ενώ εξίσου καλά γνωρίζουν επίσης ότι εκείνες που κατά κύριο λόγο απαρτίζουν το εκκλησίασμά τους είναι οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού· προκειμένου να "ηρωοποιηθούν" οι ίδιοι, δεν διστάζουν να στείλουν στο θάνατο το ίδιο τους το ποίμνιο. Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι εφεξής δεν θα αντιμετωπιστούν από την Πολιτεία ούτε ως ήρωες ούτε ως ηλίθιοι. Θα αντιμετωπιστούν ως εγκληματίες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.