Ελλαδα

Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή «θαύμα» κατά του κορωνοϊού

Απροστάτευτοι απέναντι σε αυτούς που πουλάνε επιστολές του Ιησού και αλοιφή για τον κορωνοϊό

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή κατά του κορονοϊού

Ο Βελόπουλος μετά το φάρμακο για τη φαλάκρα βρήκε την αλοιφή κατά του κορωνοϊού.

Έβλεπα μια τελευταία δημοσκόπηση και παρατήρησα ότι ο Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) όχι μόνο δεν έχει χάσει ποσοστό αλλά πήρε και ακόμα 1%. Πώς γίνεται αυτό; 

Στην αρχή πουλούσε επιστολές του Ιησού (και μετά το αρνήθηκε), μετά πουλούσε φάρμακο για την φαλάκρα (παρότι φαλακρός ο ίδιος) και τώρα βρήκε την αλοιφή που «ούτε κορωνοϊό» θα κολλήσετε «και δεν θα φοβάστε τίποτα». 

Αυτή η «μαγική» αλοιφή τα σκοτώνει όλα: μικρόβια, βακτήρια και ιούς σύμφωνα με τον άνθρωπο που κάποιοι ψήφισαν και τον έβαλαν στην βουλή για να «δουλεύει» αφελείς από την τηλεόραση που πιστεύουν ότι ένας φαλακρός έχει το φάρμακο για την φαλάκρα. 

«Ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα» λέει ο τηλεπωλητής/ βουλευτής. 

Όπως βλέπετε δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκμεταλλευθεί μια επιδημία που εκ των πραγμάτων τρομάζει τον κόσμο για προωθήσει ένα προϊόν που στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να λειτουργεί όπως ένα σαπούνι, αλλά το ρίχνει στην αγορά αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι κάτι πολύ πιο ισχυρό. Δεν είναι τυχαίο ότι εταιρείες ηλεκτρονικών αγορών αποσύρουν οποιοδήποτε προϊόν πλασάρεται ως ασπίδα ή θεραπεία κατά του κορονοϊού. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ