- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Άγρια επεισόδια σε Μυτιλήνη και Χίο: 21 συλλήψεις
Οι συλληφθέντες έριξαν στην πυρά προσωπικά αντικείμενα δυνάμεων των ΜΑΤ
Έγιναν 21 συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια σε Χίο και Λέσβο, όπου μαινόμενοι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.
Συνολικά 21 άτομα συνελήφθησαν ή ταυτοποιήθηκαν για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών και την καταστροφή των προσωπικών τους αντικειμένων, σε Χίο και Λέσβο. Στη μεν Χίο συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα και ταυτοποιήθηκαν άλλα εννέα, ως ενεχόμενα στην επίθεση κατά αστυνομικών των ΜΑΤ που διέμεναν σε ξενοδοχείο του νησιού και μάλιστα την ώρα που κοιμόνταν στα δωμάτια τους. Κατά τη διάρκεια της εισβολής στην ξενοδοχειακή μονάδα σημειώθηκαν ξυλοδαρμοί αστυνομικών.
Κατά περίπτωση, οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι για τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, της απόπειρας παράνομης βίας και βίας κατά υπαλλήλων και τέλος της φθοράς ξένης περιουσίας. Το αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Χίου τους παρέπεμψε να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο στις 30 Απριλίου.
Στη Μυτιλήνη συνελήφθησαν τρία άτομα και προσήχθησαν δύο για την επίθεση στα δωμάτια ξενοδοχείου όπου διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ την ώρα που αυτοί απουσίαζαν, την καταστροφή των προσωπικών τους αντικειμένων τα οποία και έκαψαν ή πέταξαν στη θάλασσα. Κατά περίπτωση οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι για τις πράξεις της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης και τέλος της φθοράς ξένης περιουσίας. Το αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Χίου τους παρέπεμψε να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο στις 11 Ιουνίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.