Ελλαδα

Κορωνοϊός: Δεν είναι φορείς ο άνδρας και η φίλη της 40χρονης

Αρνητικά τα αποτελέσματα για τα δείγματα που εστάλησαν για ανάλυση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο Αττικόν
Νοσοκομείο Αττικόν/ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Καθαρές» οι εξετάσεις για κορωνοϊό του άνδρα και της φίλης της 40χρονης, η οποία παραμένει σε καραντίνα στο Αττικόν.

Καλά νέα από το νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται η 40χρονη με κορωνοϊό (σ.σ. το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Αθήνα). Όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα τόσο του συζύγου της όσο και της φίλης της είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου αναμένονται τα αποτελέσματα για πέντε ύποπτα περιστατικά.

Την ίδια στιγμή αναστάτωση επικρατεί στους διαδρόμους και στις αίθουσες της Βουλής μετά την πληροφορία ότι δύο διοικητικοί υπάλληλοι ταξίδεψαν πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία και ο ένας εξ αυτών παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα (Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το χρονικό της υπόθεσης). Και οι δύο θα παραμείνουν στα σπίτια τους (σ.σ. ο ένας για 14 ημέρες) μέχρι να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι φορείς του κορωνοϊού.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον εστιάζεται σε 49 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον 9χρονο γιο της 38χρονης, η οποία επέστρεψε με αεροπλάνο από το Μιλάνο. Πρόκειται για τα δύο πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, τα οποία παραμένουν σε καραντίνα σε αίθουσα αρνητικής πίεσης στο ΑΧΕΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ