- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φονικό στο ταχυφαγείο: Έτοιμος να παραδοθεί ο τέταρτος αδελφός
«Ήταν ατύχημα», δήλωσαν οι τρεις συλληφθέντες στα ΜΜΕ
Ο τέταρτος αδελφός που εμπλέκεται στη δολοφονία ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη φέρεται να είναι έτοιμος να παραδοθεί στις αρχές.
Έτοιμος να παραδοθεί στην αστυνομία φέρεται να είναι ο τέταρτος αδελφός εμπλεκόμενος στην δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του τέταρτου εκ των αδερφών που εμπλέκονται στη δολοφονία, έχει έρθει σε επαφές με τις αστυνομικές αρχές, καθώς και τις δικαστικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εμπλεκόμενος φέρεται να θέλει να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόθεση του τέταρτου εκ των αδερφών, είναι να παραστεί στις αρχές και να αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, μαζί με τα άλλα αδέρφια του. Τονίζεται μάλιστα πως αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε ότι ο ένας εκ των αδερφών του, αυτός που μαχαίρωσε τον καταστηματάρχη, είχε πάνω του σουγιά.
Τα τέσσερα αδέρφια κατηγορούνται για την δολοφονία του άνδρα, με τους τρεις να βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρχών, με τον ένα να παραδίνεται και τους άλλους δύο να συλλαμβάνονται. Εις βάρος των κατηγορούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη. Κατόπιν, οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Σύμφωνα με το grtimes.gr, σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά την προσαγωγή τους, ένας εκ των κατηγορούμενων υποστήριξε πως επρόκειτο για «ατύχημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.