- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Φονικό σε ψητοπωλείο: Στον εισαγγελέα τα αδέλφια
«Ήταν ατύχημα», αναφώνησε ένας εκ των κατηγορούμενων
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι τρεις δράστες, όλοι τους αδέρφια - Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού.
Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12:30 οι τρεις δράστες της ανθρωποκτονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου το περασμένο Σάββατο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος των δραστών, όλοι τους αδέρφια, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού.
«Ήταν ατύχημα», αναφώνησε ένας εκ των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 45χρονου, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η αστυνομία κατάφερε και ταυτοποίησε και τους τέσσερις δράστες του επεισοδίου και συνέλαβε τους τρεις ηλικίας 20, 32 και 17 χρόνων, ενώ αναζητείται ο τέταρτος αδερφός 37 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο άνθρωπος που έδωσε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι στον 45χρονο δεν ήταν ο 32χρονος πρώην εργαζόμενος αλλά ο 20χρονος αδερφός του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το απόγευμα του Σαββάτου και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου πρώην εργαζόμενου, τα τέσσερα αδέρφια πήγαν στο ψητοπωλείο έχοντας οι τρεις εξ αυτών καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου. Τα αδέρφια επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και την κοιλιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.