- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πατέρας νεκρού βρέφους: Έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα
Δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που είχε πάρει στην αρχή η υπόθεση
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σχετικά με τον θάνατο του 11μηνου βρέφους, δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο.
Ελεύθεροι αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα-ανακριτή οι γονείς του 11 μηνών βρέφους, που βρέθηκε νεκρό την Κυριακή στο διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια στο Ζωγράφου. Ελεύθεροι και οι δύο Σύροι που μένουν στο ίδιο διαμέρισμα με την οικογένεια.
Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, το βρέφος δεν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση. Νωρίτερα, η μητέρα είχε αναφέρει πως οι κακώσεις που έφερε το μωρό οφείλονταν στην αγωγή με υπόθετα και κλύσμα που χορηγούσε στο παιδί λόγω της ασθένειας που είχε.
Ο πατέρας του βρέφους, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, υποστήριξε από την πλευρά του πως γίνονται λάθη από τους ανθρώπους και γι αυτό δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που είχε πάρει στην αρχή η υπόθεση. Ωστόσο πρόσθεσε πως κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα.
Νωρίτερα, αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.
«Το ανωτέρω βρέφος σήμερα 1) δεν φέρει κακώσεις σώματος, 2) ο παρθενικός υμένας εν διαπλάσει, δε φέρει κακώσεις, 3) στην είσοδο του πρωκτού και στην περιπρωκτική χώρα παρατηρούνται σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος τινός οργάνου», τονίζεται στην έκθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.