- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πατέρας νεκρού βρέφους: Έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα
Δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που είχε πάρει στην αρχή η υπόθεση
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σχετικά με τον θάνατο του 11μηνου βρέφους, δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο.
Ελεύθεροι αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα-ανακριτή οι γονείς του 11 μηνών βρέφους, που βρέθηκε νεκρό την Κυριακή στο διαμέρισμα που διέμενε η οικογένεια στο Ζωγράφου. Ελεύθεροι και οι δύο Σύροι που μένουν στο ίδιο διαμέρισμα με την οικογένεια.
Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, το βρέφος δεν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση. Νωρίτερα, η μητέρα είχε αναφέρει πως οι κακώσεις που έφερε το μωρό οφείλονταν στην αγωγή με υπόθετα και κλύσμα που χορηγούσε στο παιδί λόγω της ασθένειας που είχε.
Ο πατέρας του βρέφους, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, υποστήριξε από την πλευρά του πως γίνονται λάθη από τους ανθρώπους και γι αυτό δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που είχε πάρει στην αρχή η υπόθεση. Ωστόσο πρόσθεσε πως κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα.
Νωρίτερα, αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.
«Το ανωτέρω βρέφος σήμερα 1) δεν φέρει κακώσεις σώματος, 2) ο παρθενικός υμένας εν διαπλάσει, δε φέρει κακώσεις, 3) στην είσοδο του πρωκτού και στην περιπρωκτική χώρα παρατηρούνται σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος τινός οργάνου», τονίζεται στην έκθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.