Ο καιρός σήμερα: Αλλάζει το σκηνικό - Πού θα βρέξει
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.
Νεφώσεις και πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές αναμένονται στο Αιγαίο, στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο, αλλά και στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο από το απόγευμα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 10, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 12, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 15, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 17 και στην Κρήτη και στη Ρόδο από 11 έως 19.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν βορειοανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.