- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πάτρα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του νεκρού βρέφους
Ένιωθε ντροπή, υποστηρίζει ο δικηγόρος της 27χρονης
«Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση» υποστηρίζει η μητέρα του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στην Πλαζ της Αγυιάς στην Πάτρα.
Στο Λιμεναρχείο της Πάτρας κρατείται η 27χρονη μητέρα, η οποία εγκατέλειψε το μωρό της στην παραλία, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρό το μεσημέρι από περαστικούς.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, γέννησε πριν από δύο ημέρες με καισαρική. «Το βράδυ της Τρίτης πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας» είπε η 27χρονη.
Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου ζει με τη μητέρα της, ώσπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί.
Τι υποστηρίζει η μητέρα
Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση».
Όπως είπε η ίδια στον συνήγορό της, γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δεν γνώριζε κανείς ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.
Σύμφωνα με τον συνήγορό της, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel, η κοπέλα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας της ντροπής που ένιωθε. Ο βιολογικός πατέρας δεν εμφανίστηκε πουθενά, ενώ συγγενείς και φίλοι δε γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της.
Μάλιστα, η 27χρονη μητέρα, όπως και η οικογένειά της, δε γνώριζαν μέχρι πριν από λίγο ότι το μωρό είναι νεκρό.
Το χρονικό της υπόθεσης
Το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε από μια έγκυο γυναίκα καθώς περπατούσε στην παραλία. Εκείνη τηλεφώνησε αμέσως στις αρχές και οι Λιμενικοί εντόπισαν τη μάνα του μωρού, μία κοπέλα 27 ετών και τη συνέλαβαν.
Η σορός του βρέφους εντοπίστηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα, με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για τη σορό ενός κοριτσιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.