- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καθηγητής κατάφερε να πουλήσει σημειώσεις σε 83 φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από 8 ευρώ το κεφάλι.
Σάλος έχει προκληθεί σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση του Ιδρύματος, όπου συμβασιούχος διδάσκων – καθηγητής πουλούσε σημειώσεις, έναντι 8 ευρώ, στους φοιτητές του.
Ο συμβασιούχος καθηγητής δίδασκε το μάθημα «Αναπτυξιακή-Γνωστική Νευροψυχολογία» και είχε προσληφθεί μέσω προγράμματος απόκτησης εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού.
Μέχρι να γίνει γνωστή στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στη πόλη η δραστηριότητα του συμβασιούχου καθηγητή, κατάφερε να πουλήσει σημειώσεις σε 83 φοιτητές.
Σύμφωνα δε με άλλες καταγγελίες φοιτητών, είχε διαχωρίσει την εξέταση ανάλογα με το από που θα έπαιρναν το εκπαιδευτικό υλικό οι φοιτητές.
Ζητούν απομάκρυνση
Η Αυτόνομη Συνέλευση Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τονίζει ότι η ανακοίνωση για αναβολή και αλλαγή εξέτασης, «πουθενά δεν αναγράφει πότε θα είναι ακριβώς, δημιουργώντας περαιτέρω σύγχυση στους φοιτητές» ενώ δεν έγινε έκτακτη συνεδρίαση του τμήματος. Επιπλέον ζητά την απομάκρυνση του καθηγητή από «κάθε διδακτική θέση» και τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του τμήματος Ψυχολογίας την επόμενη εβδομάδα. «Καλούμε όλο το φοιτητικό σώμα να παρευρεθεί καταγγέλλοντας την καθηγητική αυθαιρεσία συνολικά», καταλήγει η συνέλευση στην ανακοίνωσή της.
ΠΗΓΗ: epirusnews
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.