- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στην Αθηνών-Λαμίας
Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω του χιονιά
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας. Εννέα άτομα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας που είχε απαγορευτεί νωρίτερα λόγω χιονόπτωσης στο Σχηματάρι, ενώ γινόταν αναστροφή στα διόδια Αφιδνών. Την ίδια ώρα μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, που είχε διακοπεί το πρωί στη Μάνδρα.
Ωστόσο διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Χασιάς από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα, ενώ παραμένει κλειστή και η λεωφόρος Πάρνηθος.
Πριν από περίπου μία ώρα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στην Πεντέλη, που είχε διακοπεί τη νύχτα, τόσο από Διόνυσο προς Νέα Μάκρη, όσο και από την Ανατολή μέχρι το Στρατιωτικό νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι σήμερα, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις στην Αττική, για να απομακρύνει άτομα που είχαν παγιδευτεί στα αυτοκίνητα τους επειδή δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Πρόκειται για τρία άτομα από την περιοχή αγίας Τριάδας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, πέντε άτομα από αυτοκίνητο στα Βίλια και ένα στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας στη Μάνδρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.