Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς εξαφανίστηκαν τα τελευταία 24ωρα δύο παιδιά.
Συναγερμό έχει σημάνει το «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς τα τελευταία 24ωρα έχουν εξαφανιστεί δύο ανήλικα παιδιά.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», «στις 23/12/2019, και ώρα 15:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Μάκρης στην Αθήνα, ο Νιαζί (επ.) Σαμίρ (ον.), 13 ετών, αφγανικής καταγωγής». Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε στις 25/12/2019, εισαγγελική εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών προκειμένου να προβεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου. Ο Νιαζί Σαμίρ έχει ύψος 1,55 μ., έχει βάρος 45 κ., έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και σκούρο χρώμα σακίδιο.
«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Χθες Τετάρτη στις 16:00, εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής η Valentine Ablavykaka, 7 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 25.12.2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του. «Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια», καταλήγει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Αυξήσεις σε όλα τα οχήματα, εξαιρούνται οι μοτοσικλέτες
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.