Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Εξαφανίστηκε 17χρονη από νοσοκομείο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τη Μαρία Θ.
Από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας εξαφανίσθηκε κορίτσι 17 ετών. Ανακοίνωση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.
Στις 27/11/2019 και ώρα 11:00, εξαφανίστηκε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, η Μαρία Θ., 17 ετών.
Όπως ανακοινώθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μαρία Θ. έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο δερμάτινο κολάν, γκρι μπλούζα με λευκή κουκούλα, δερμάτινο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. H Mαρία παρουσιάζει προβλήματα επικοινωνίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο βάδισμα και έχει σπασμένο το μπροστινό της δόντι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Θ. σήμερα 10/12/2019, μεσημβρινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Αυξήσεις σε όλα τα οχήματα, εξαιρούνται οι μοτοσικλέτες
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.