Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει ότι ο θάνατος του 2,5 ετών αγοριού στο Ίλιον ήταν ασφυκτικός.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει ότι ο θάνατος του 2,5 ετών αγοριού στο Ίλιον ήταν ασφυκτικός. Όπως σημείωσε ο Νίκος Καλογριάς μιλώντας στο protothema.gr το μικρό αγόρι «έχασε τη ζωή του σταδιακά».
«Η αιτία θανάτου είναι μακροσκοπικά ευρήματα ασφυκτικού μηχανισμού θανάτου, δηλαδή ασφυξία. Βρέθηκε σε χώρο χωρίς οξυγόνο κι έχασε τη ζωή του σταδιακά. Άρα είναι συμβατό με αυτό που έχει τεθεί υπόψιν μας ως σκηνικό θανάτου του παιδιού», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Καλογριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μικροεκδορές που υπήρχαν στο μέτωπο του παιδιού οφείλονται στις αρχικές προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί.
Υπενθυμίζεται ότι η τραγική υπόθεση του θανάτου του -μόλις 2,5 ετών- αγοριού τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ίλιον παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το παιδί παγιδεύτηκε σε αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού των γονιών του. Από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία και του εστάλη προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρία ς
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από Τετάρτη – Οδηγίες αυτοπροστασίας
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Αναμένονται τεράστιοι όγκοι βροχής σύμφωνα με τις προγνώσεις καιρού
Η κατάσταση της υγείας της
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.