- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαλκιδική: Βρέθηκε σώα σε χαράδρα 32χρονη αγνοούμενη
Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τη Θεσσαλονίκη
Εντοπίστηκε το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής η 32χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη Θεσσαλονίκη.
Εντοπίστηκε το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής η 32χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη Θεσσαλονίκη.
Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα ερχόταν συχνά στη Φούρκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.
Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.
Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του halkidikinews.gr με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι περιοχές που χρειάζονται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.