- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα κουκουλοφόρων τα ξημερώματα κατά διμοιρίας που φρουρούσε το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα κουκουλοφόρων τα ξημερώματα κατά διμοιρίας που φρουρούσε το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.
Στις 3:20 ομάδα 15 κουκουλοφόρων βγήκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και κινήθηκε προς την διμοιρία μέσω της οδού Αγ. Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι κουκουλοφόροι πέταξαν περίπου 15 βόμβες μολότοφ και επέστρεψαν στην πλατεία χημείου του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απάντησαν στις ρίψεις κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.
Μια δεύτερη ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων βγήκε από την είσοδο της παλιάς φιλοσοφικής σχολής στην οδό Εθνικής Αμύνης και επιτέθηκε με δέκα βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά δεύτερης διμοιρίας που κινούνταν πεζή προς την οδό Αγ. Δημητρίου για συνδρομή.
Η κυκλοφορία στις οδούς Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης διεκόπη για αρκετή ώρα. Από τις ρίψεις μολότοφ δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η Αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι
Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής
Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις
Η συνολική διάρκεια της θητείας τους έχει οριστεί στους δώδεκα μήνες
Αναλυτικά οι περιοχές - Δείτε τον χάρτη
Τι κατέθεσε στο δικαστήριο
Όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιοι δεν έχουν να φοβούνται από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
Θα επιχειρήσει να περιγράψει τις συνθήκες και τα κίνητρα της δολοφονίας
Στις 10:00 το πρωί οι 7 κατηγορούμενοι θα φύγουν από ΓΑΔΑ και θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων για να τους απαγγελθούν κατηγορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
100 χρόνια από τον ισχυρότερο σεισμό της ελληνικής ιστορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.