- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρναούτογλου: Έρχεται φουριόζικο κύμα κακοκαιρίας (video)
Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 συστήνει «προσοχή στους τρομολαγνικούς τίτλους»
«Έρχεται φουριόζικο κύμα κακοκαιρίας» σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σ. Αρναούτογλου, που συστήνει «προσοχή στους τρομολαγνικούς τίτλους» για τον «Γηρυόνη»
Φουριόζικο κύμα κακοκαιρίας χαρακτήρισε τον «Γηρυόνη» ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου και σύστησε «προσοχή στους τρομολαγνικούς τίτλους». Παράλληλα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, υποστηρίζοντας ότι από τη Δευτέρα θα υπάρξει σημαντική βελτίωση και σε πολλές περιοχές θα έχει και λιακάδα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Ολοταχώς προς τη χώρα μας νέο, φουριόζικο χαμηλό από τα δυτικά ρίχνοντας πάντως αρκετά τους.. τόνους κατά τη διάρκεια της Δευτέρας σε αρκετές περιοχές της χώρας. (Αναλυτικά ανά ώρα η πορεία του!)
»Φίλες και φίλοι! Καταρχήν: Προσοχή στους τρομολαγνικούς τίτλους κάποιων σάιτ που αναμεταδίδοντας τις αναρτήσεις μου κάνουν να φαίνονται ότι είναι δικοί μου!
»Όπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη Κυριακή, θα υπάρξει όντως επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, κυρίως όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς τη Δευτέρα 25/11, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους έντονα και εν δυνάμει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα !!!
»Η Δευτέρα όμως, ΔΕΝ θα κυλήσει με κακοκαιρία παντού καθώς θα υπάρξουν και πολλές περιοχές όπου αφού ξημερώσει και μετά, αναμένεται να την απολαύσουν με αρκετή λιακάδα αλλά και με 20άρια όσον αφορά στη θερμοκρασία!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι περιοχές που χρειάζονται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.