- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές αντιεξουσιαστών στην κατάληψη Libertatia
Σε εξέλιξη συγκέντρωση συμπαράστασης στους προσαχθέντες
Προσαγωγές αντιεξουσιαστών στην κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη συγκέντρωση συμπαράστασης στους προσαχθέντες.
Στην προσαγωγή έξι ατόμων, τα οποία θα εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες στο κατεστραμμένο κτίριο της κατάληψης Libertatia, προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και βρέθηκαν στο κτίριο της Λεωφόρου Στρατού για να εκτελέσουν εργασίες επιδιόρθωσης.
Υπενθυμίζεται ότι το υπό κατάληψη κτίριο είχε πυρποληθεί από ακροδεξιούς τον Ιανουάριο του 2018. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας.
Αυτή την ώρα, μπροστά από την κατάληψη βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση συμπαράστασης στους προσαχθέντες.
Πηγή: thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.