- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πριν λίγο η αστυνομία της Ξάνθης απεγκλώβισε πάνω από 80 λαθρομετανάστες μέσα από φορτηγό κοντέινερ το οποίο εντόπισε λίγο μετά τα διόδια της Ξάνθης
Πριν λίγο η αστυνομία της Ξάνθης απεγκλώβισε πάνω από 80 μετανάστες μέσα από φορτηγό κοντέινερ το οποίο εντόπισε λίγο μετά τα διόδια της Ξάνθης το ακινητοποίησε και συνέλαβε τον διακινητή.
Στο κοντέινερ στην πίσω πλευρά του φορτηγού ήταν στοιβαγμένοι 80+ μετανάστες πολλοί εκ των οποίων αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και για το λόγο αυτό έχουν κληθεί ασθενοφόρα από Ξάνθη και Καβάλα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Οι συνθήκες ήτανε ασφυκτικές και είναι αμφίβολο αν θα κατόρθωναν οι μετανάστες να επιβιώσουν ενός μακρινού ταξιδιού μέχρι την Θεσσαλονίκη.
Όλοι τους είναι άνδρες ηλικίας 20- 30 ετών, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και του ΕΚΑΒ για να παραλειφθούν οι άνθρωποι από το σημείο και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.