- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με ισχυρότερα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιορίζοντας κατά τόπους την ορατότητα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 10 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να φτάνουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι θυελλώδεις.
Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μετά το μεσημέρι και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης με περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι.
Δ.Κ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Στην εκδήλωση βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και στη Κοζάνη
Η συλλυπητήρια ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια
Υψηλό το επίπεδο συμμόρφωσης στις επισημάνσεις της Αρχής
Η διοργάνωση του Εθνικού Θεάτρου για την Ομόνοια που ακυρώθηκε κρύβει κάτι πολύ βαθύτερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συζητήσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές εμφανίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.