- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία με φίλαθλο στην Καλαμαριά: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο
Ο 70χρονος απέδωσε το περιστατικό στην «κακιά στιγμή»
Σε ανακριτή παραπέμφθηκε ο εβδομηντάχρονος που κατηγορείται για τον θάνατο συνομήλικου άντρα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση, άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του 70χρονου, που κατηγορείται για τον θάνατο συνομήλικου άντρα, ύστερα από επεισόδιο που διαδραματίστηκε χτες στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά.
Ο κατηγορούμενος ως δράστης παραπέμφθηκε στην Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Ο ίδιος προανακριτικά φέρεται να απέδωσε το περιστατικό στην «κακιά στιγμή».
Όλα συνέβησαν χτες το απόγευμα, την ώρα που το 70χρονο θύμα βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολουθούσε το ματς για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο άτυχος άνδρας εμφανίζεται να διαπληκτίζεται με άλλο οπαδό, όταν ξαφνικά ο κατηγορούμενος κινείται προς το μέρος του θύματος και τον απωθεί στα σκαλοπάτια της κερκίδας. Από την πτώση, ο 70χρονος υπέστη κακώσεις στο κεφάλι, που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.