Ελλαδα

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Συνελήφθη μία 19χρονη

Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
neaionia-moro
Εγκατάλειψη βρέφους σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μία προσαγωγή για την εγκατάλειψη βρέφους σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Τι κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

Μια 19χρονη συνελήφθη, πριν από λίγο, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη ότι εγκατέλειψε χθες το νεογέννητο κοριτσάκι της, σε είσοδο πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 19χρονη μένει με την γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας τις κινήσεις της μητέρας, που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ομολόγησε την πράξη της. Η 19χρονη αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, η 19χρονη καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Ακροπόλεως.

Υπενθυμίζεται ότι το νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Το μωρό που ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα εντόπισε ο νεαρός Παναγιώτης Μαδούρος και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές. «Λέω στη μητέρα μου που βρισκόταν στο μπαλκόνι πως είναι μωρό! Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου και σοκαρίστηκα» είπε ο νεαρός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ