- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαία: Από νωρίς το πρωί οι έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία
Προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τη μεταφορά των μαθητών
Πρώτο κουδούνι στα σχολεία και κλιμάκια της Τροχαίας βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία.
Ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, με χιλιάδες μαθητές να μεταφέρονται με λεωφορεία σε σχολεία ανά την ελληνική επικράτεια. Κλιμάκια της Τροχαίας στους δρόμους της Αθήνας πραγματοποιούν ελέγχους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πληρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τη μεταφορά των μαθητών.
Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να διανείμει ενημερωτικό υλικό σε γονείς και μαθητές σχολείων σε όλη τη χώρα. Σε αυτά δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πώς να κυκλοφορούν στον δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.
Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα είδη που πωλούνται στα σχολικά κυλικεία, τα οποία διατίθενται σε ανώτατες προκαθορισμένες τιμές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.