- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχονται υπάλληλοι της ΑΑΔΕ
Τονίζει ότι ο ΥΠΟΙΚ και ο διοικητής της ΑΑΔΕ πρέπει να προστατεύσουν τους υπαλλήλους
Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ
«Τις σωματικές και λεκτικές επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)» καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
Όπως επισημαίνει, «ο υπουργός Οικονομικών, καθώς επίσης και ο διοικητής της ΑΑΔΕ, έχουν τη θεσμική υποχρέωση και την ευθύνη να προστατεύσουν τους υπαλλήλους από τέτοιου είδους βίαιες επιθέσεις. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα μας και, για το λόγο, αυτό η αντιμετώπισή του θα πρέπει να γίνεται με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα».
«Σε κάθε περίπτωση, η επανάληψη τέτοιων φαινομένων θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς επίσης και της διοίκησης της ΑΑΔΕ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιες πτήσεις ακυρώνονται - Τι ισχύει με τα εισιτήρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.