- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικου, μητέρα δύο παιδιών, πέρασε πρώτη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με 19.435 μόρια.
Ένας πραγματικός θρίαμβος επιβράβευσης για την προσπάθεια και το «θέλω» είναι η πρωτιά που κατέκτησε η 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικου, από τον Βόλο, η οποία πέρασε πρώτη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με 19.435 μόρια, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τη σχολή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική σχολή που είχε δηλώσει η Σμαράγδα Λιάτσικου στο μηχανογραφικό της, αφού επιθυμία της ήταν να περάσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και να είναι δίπλα στο σπίτι της.
Η επιτυχία της δεν την ξάφνιασε, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Τελειώνοντας το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου πήρα την απόφαση να μπω σε ιατρική σχολή. Διάβαζα με πρόγραμμα και ήταν στόχος ζωής, παρά το γεγονός ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών, 19 και 21 ετών, και παράλληλα εργάζομαι ως νοσηλεύτρια σε κλινική του Βόλου. Οι συνάδελφοί μου με βοηθούσαν και με στήριζαν ακόμη και με τα ωράρια και πάρα πολλές φορές κρατούσαν τα βιβλία για να μου συμπαρασταθούν», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συμπλήρωσε:.
«Όταν έμαθα για την επιτυχία μου πριν από δύο μήνες περίπου, τότε που βγήκαν τα μόρια ήταν τεράστια και όλοι με συνέχαιραν γνωστοί και φίλοι, ειδικά για το γεγονός ότι τα κατάφερα χωρίς φροντιστήριο. Και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στην καθηγήτρια Ελένη Νταβέλη που ήταν δίπλα μου».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.