- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δεν τους σκότωσα για το πάρκινγκ, αλλά για τη μάνα μου» (video)
«Τους έφαγα και τους δύο, πάω αστυνομία» είπε ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα
«Δεν τους σκότωσα για το πάρκινγκ, αλλά για τη μάνα μου. Τους έφαγα και τους δύο, πάω αστυνομία» υποστηρίζει ο φερόμενος ως ο δράστης της Καβάλας.
Προθεσμία για να απολογηθεί θα ζητήσει ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Ποντιάδα Χρυσούπολης στην Καβάλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proininews.gr, ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.
Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν.
Όπως λέει περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το διπλό έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.
Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!
«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!
Άλλος γείτονας αναφέρει πως ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.