Ελλαδα

Πτώση ελικοπτέρου: Αυτοί είναι οι Ρώσοι που σκοτώθηκαν στον Πόρο

Ο Mikhail Abramov και ο Davel Akolinin

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντριβή ελικοπτέρου στον Πόρο - Mikhail Abramov
Συντριβή ελικοπτέρου στον Πόρο - Mikhail Abramov

Οι Ρώσοι Mikhail Abramov και Davel Akolinin σκοτώθηκαν στον Πόρο μαζί με τον Έλληνα πιλότο Νίκο Καρυστινό, όταν έπεσε το ελικόπτερό τους.

Εκτός από τον Νίκο Καρυστινό, τον Έλληνα πιλότο, στη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο, βρήκαν τραγικό θάνατο και οι Ρώσοι τουρίστες Mikhail Abramov και Davel Akolinin. Μάλιστα, ο πρώτος είχε μακρά επιχειρηματική πορεία στη χώρα του, όντας υψηλόβαθμο στέλεχος μιας εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών, ενώ εδώ κι έναν χρόνο είχε ιδρύσει το πρώτο ιδιωτικό μουσείο εικόνων και Τέχνης, με αμέτρητες χριστιανικές και βυζαντινές εικόνες, ένα έργο για το οποίο έχει βραβευθεί και χρηματοδοτούσε αποκλειστικά ο ίδιος.

Ο Mikhail Abramov ή Μίσα, όπως τον φώναζαν οι φίλοι και οι γνωστοί του, σύμφωνα με την ανάρτηση του φίλου του Alexei Lidov, θεωρούσε το μουσείο ως κύριο παιδί του και επένδυσε τεράστια χρήματα σε αυτό. «Αγάπησε τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Και πέθανε όπως έζησε - ακαριαία στην όμορφη θάλασσα δίπλα στο όχι λιγότερο όμορφο νησί. Όλοι θα μπορούσαν να ονειρεύονται έναν τέτοιο θάνατο, αν δεν ήταν τόσο εξωφρενικά κι άδικα νωρίς» γράφει ο Alexei Lidov στο Facebook.

Михаил Абрамов, коллекционер, меценат - создатель первого частного Музея русской иконы

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ