- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Πυροσβεστική κατέγραψε 31 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο. Σε «Πολύ Υψηλό Κίνδυνο Πυρκαγιάς(κατηγορία κινδύνου 4)» τα νησιά Ιονίου.
Η Πυροσβεστική κατέγραψε 31 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο, η οποία επισημαίνει ότι αύριο Πέμπτη, τα Ιόνια Νησιά θα αντιμετωπίσουν «Πολύ Υψηλό Κίνδυνο Πυρκαγιάς(κατηγορία κινδύνου 4)».
Παράλληλα, επισημαίνει ότι λόγω της προβλεπόμενης επιδείνωσης του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα, τίθεται σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών και συνοδών φαινομένων.
Συγκεκριμένα, από τις 19:00 της 13ης Αυγούστου έως τις 19:00 της 14ης Αυγούστου 2019, εκδηλώθηκαν 31 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν: 864 πυροσβέστες, 297 οχήματα, 36 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ), ενώ περιοδικά επιχείρησαν όλα τα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης, 2 συντονιστικά ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και 2 αεροσκάφη από Ιταλία, μετά από αίτημα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας (RescEU). Συνδρομή παρείχαν 2 ελικόπτερα καθώς και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και μηχανήματα έργου του Ελληνικού Στρατού, 53 υδροφόρες και 18 μηχανήματα έργου των Περιφερειών και των ΟΤΑ, η Δασική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ καθώς και 68 εθελοντές πυροσβέστες και εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα. Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα και δυναμικά στο αρχικό τους στάδιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αναλυτική πρόγνωση
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.