- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στην Εύβοια: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένας εθελοντής
Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης - Αναπνευστικά προβλήματα παρουσίασε και ένας πυροσβέστης
Με εγκαύματα σε χέρια και πόδια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ εθελοντής της Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στην Εύβοια.
Με την κατάσταση στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας να παραμένει δραματική και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να δίνει εντολή για εκκένωση ενός ακόμη οικισμού (σ.σ. ο τέταρτος μέχρι στιγμής), έγινε γνωστό ότι υπήρξε τραυματισμός ατόμου που συμμετέχει στην επιχείρηση κατάσβεσης.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για εθελοντή της Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος φέρει εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο ΚΑΤ, προκειμένου να αξιολογηθεί η σοβαρότητα των εγκαυμάτων του. Στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένας πυροσβέστης, ο οποίος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εξήλθε.
Το ΕΚΑΒ έχει παράσχει, επίσης, βοήθεια σε κατοίκους του νησιού, οι οποίοι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω του πυκνού καπνού. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική τόσο στις περιοχές όπου οι φλόγες κάνουν στάχτη τα πάντα στο πέρασμά τους όσο και σε σημεία αρκετά χλμ. μακριά από το πύρινο μέτωπο.
Η φωτιά στην κεντρική Εύβοια ξέσπασε πρωινές ώρες της Τρίτης στη θέση Αργιλίτσα του δήμου Διρφύων - Μεσσαπείων και λόγω των θυελλωδών ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγωδία γράφτηκε στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2023
Eπιχειρούν 118 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Ο ρόλος των βοριάδων που φυσούν στο Αιγαίο
Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα
Σε ιδιωτικό ναυπηγεία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.