Ελλαδα

Κύπριος φίλος της αστροφυσικού: Δύσκολο να περιγράψω πώς νιώθω

«Είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για ό,τι έχει συμβεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
natalie-ikaria
Η 35χρονη αστροφυσικός που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία / Facebook

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά είμαι συντετριμμένος» δήλωσε ο φίλος της Νάταλι Κρίστοφερ που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία.

Συντετριμμένος δηλώνει ο επί χρόνια σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, Κυριάκος Ασίκαλης.

Ο Κυριάκος Ασίκαλης ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση αλλά και ο άνθρωπος που την αναγνώρισε τη σορό της συντρόφου του.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά είμαι συντετριμμένος και είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για ό,τι έχει συμβεί. Κάποια στιγμή θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα», σημειώνει ο 38χρονος υπάλληλος σε ταξιδιωτική εταιρεία, ο οποίος παρέμεινε στην Ικαρία καθ΄ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπισμού της Βρετανίδας αστροφυσικού, ωστόσο μέσα στο σαββατοκύριακο θα επιστρέψει στην Κύπρο. «Yπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν», τόνισε.

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας από τους εθελοντές διασώστες που εντόπισαν το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ, δήλωσε για τον 38χρονο: «Φώναζε και έκλαιγε και ήθελε να πάει στο σημείο όπου τη βρήκαν. Ήταν σε πανικό και πήγαινε πάνω κάτω, προσπαθώντας να προσπεράσει τους αστυνομικούς. Ήθελε να δει το πτώμα της. Πιστεύω πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ