- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: 8χρονη πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο
Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της
8χρονη πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια μελών της οικογένειάς της.
Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, οκτάχρονο κορίτσι με καταγωγή από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές με την οικογένεια του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Αρχικά, είχε μεταδοθεί από το ΑΠΕ η πληροφορία ότι το παιδί ήταν ένα 6χρονο αγοράκι. Το κοριτσάκι πνίγηκε στα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου, μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών.
«Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί το 8χρονο κοριτσάκι. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ήδη, με εντολή εισαγγελέα έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής», δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.
«Κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα, με ασθενοφόρο, αλλά και με μικρό όχημα με τον γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το παιδί ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε. Δυστυχώς όμως το παιδί δεν επανήλθε», δήλωσε, από την πλευρά του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 09:00
Σηκώθηκαν εναέρια μέσα - Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Περιορισμοί σε Κασσάνδρα, Σιθωνία και Αριστοτέλη τη Δευτέρα - Πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή υδροφόρων του Δήμου
Σε πλήρη επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός - Σύγκληση συντονιστικών οργάνων σε Δήμους και Περιφέρειες
Σε εξέλιξη οι προσπάθειες κατάσβεσης από επίγειες και εναέριες δυνάμεις με τη συνδρομή του Δήμου
Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας περιγράφει τις ακραίες συνθήκες των τελευταίων ημερών και τα επόμενα βήματα
Περιοριστικά μέτρα ασφαλείας σε ακτίνα 100 μέτρων επέβαλε το Λιμεναρχείο μέχρι νεωτέρας
Ταχεία επέμβαση της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή drone και του Δήμου Αριστοτέλη
Σε υψηλά επίπεδα η κίνηση στο λιμάνι - 81 δρομολόγια προγραμματισμένα για σήμερα
Σε πλήρη κινητοποίηση τίθεται ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες - Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
Πότε θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι
«Κλείνει» ο Λόφος Φινόπουλου από σήμερα τα μεσάνυχτα
Πιθανή παρουσία θραυσμάτων γυαλιού
Red Code για φωτιές στην Αττικοβοιωτία κι άλλες 14 περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.