- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Δολοφονήθηκε Γάλλος τουρίστας μέσα στο ξενοδοχείο του
Κατάθεση – κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρείται εκείνη της συζύγου του θύματος
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο νότιο Ηράκλειο, με θύμα έναν 53χρονο γάλλο τουρίστα.
Γάλλος τουρίστας, 53 ετών, που έκανε διακοπές με τη σύντροφό του στον Τσούτσουρο του δήμου Μινώα Πεδιάδος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που διέμενε. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννη Ζαφειρίου, η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε από τον ιδιοκτήτη των δωματίων, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. «Αρχικά, ενημερωθήκαμε από τον ιδιοκτήτη των δωματίων, ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που κάνει διακοπές αρκετές ημέρες στην περιοχή και βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης, ενώ λίγο αργότερα, μέσω του 112 που έγινε η δεύτερη κλήση, ο ιδιοκτήτης που δεν διαμένει στην περιοχή, ενημέρωσε πως από το στόμα του άνδρα έτρεχε αίμα.
Ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και ο γιατρός διαπίστωσε ότι μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν ένας άνδρας με μαχαιριές στο στήθος και μαζί του, κλειδωμένη στον χώρο, η γυναίκα που τον συνόδευε». Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, ενώ έσπευσε και δύναμη της Αστυνομίας που διερευνά το περιστατικό, αναζητά την ταυτότητα του δράστη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 53χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στη διάρκεια των διακοπών του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.