- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: 69χρονος έκρυβε στο σπίτι του βυζαντινό αμφορέα
Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
69χρονος έκρυβε στο σπίτι του αμφορέα που χρονολογείται από την εποχή των βυζαντινών χρόνων, βρέθηκαν και 22 φυσίγγια.
Βυζαντινό αμφορέα έκρυβε στο σπίτι του 69χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η σύλληψή του έγινε ύστερα από επιχείρηση του τμήματος πολιτιστικής κληρονομιάς και αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης, κατά την οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμη δύο άντρες, 38 και 31 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλοι οι παραπάνω κατηγορούνται ότι προέβαιναν σε διερευνητικές τομές του εδάφους με τη χρήση ανιχνευτή μετάλλων, που κατασχέθηκε μέσα σε φορτηγό, μαζί με το σχετικό εγχειρίδιο και τέσσερις μεταλλικούς σωλήνες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 69χρονου, όπου εκτός του αμφορέα, που χρονολογείται από την εποχή των βυζαντινών χρόνων, βρέθηκαν και 22 φυσίγγια.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής
Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις
Η συνολική διάρκεια της θητείας τους έχει οριστεί στους δώδεκα μήνες
Αναλυτικά οι περιοχές - Δείτε τον χάρτη
Τι κατέθεσε στο δικαστήριο
Όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιοι δεν έχουν να φοβούνται από την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
Θα επιχειρήσει να περιγράψει τις συνθήκες και τα κίνητρα της δολοφονίας
Στις 10:00 το πρωί οι 7 κατηγορούμενοι θα φύγουν από ΓΑΔΑ και θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων για να τους απαγγελθούν κατηγορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
100 χρόνια από τον ισχυρότερο σεισμό της ελληνικής ιστορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.