- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρέθηκε νεκρός 62χρονος σε προχωρημένη σήψη στην Ηλεία
Η ανησυχία των συγχωριανών οδήγησε στον εντοπισμό του
Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε ένας 62χρονος άνδρας στο σπίτι του σε χωριό της Ηλείας.
Νεκρός βρέθηκε ένας 62χρονος άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής στο Πελόπιο Ηλείας. Η ανησυχία των συγχωριανών οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό του 62χρονου Α.Β., ο οποίος βρέθηκε νεκρός και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.ilialive.gr o 62χρονος που ζούσε μόνος του στο χωριό καθώς οι συγγενείς του βρίσκονται στην Αθήνα, είχε να δώσει σημεία ζωής απέ την περασμένη Τετάρτη. Τότε ήταν που τον είχε δει για τελευταία φορά η γειτόνισσά του.
Η πολυήμερη απουσία του 62χρονου κινητοποίησε τον πρόεδρο του χωριού Δημήτρης Στασινόπουλο, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του νεκρός.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και με τη βοήθεια κλειδαρά, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του άτυχου άντρα, όπου επιβεβαιώθηκε αυτό που είχαν καταλάβει όσοι είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση.
Η σορός του παραλήφθηκε από γραφείο τελετών και θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Παράλληλα οι αρχές ενημέρωσαν τους συγγενείς του 62χρονου στην Αθήνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.