- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός σήμερα - Πρόβλεψη για βροχές
Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, για σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου.
Στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας και στα δυτικά τμήματα της Θράκης, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται ανάλογες καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και νότια. Τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο με τα φαινόμενα να είναι ενδεχομένως τοπικά έντονα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 15 έως 30, στην Ήπειρο από 16 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 31 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειανατολικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με εντάσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν δίνοντας αργά το βράδυ βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.